Про це повідомило "ДТП.Київ".

Аварії стались 7 жовтня близько 23:30 на перехресті проспектів Оболонського та Степана Бандери. Очевидці ДТП стверджують, що "Subaru Forester" на великій швидкості протаранив "Audi", яка рухалась попереду. Водій не впорався з кермуванням на повороті проспекту Бандери. Удар був такої сили, що "Subaru" розвернулось та зіткнулось з відбійником.

"Audi" їхала на зелене світло. Нікому уступати дорогу авто не повинно було. Водій "Subaru", швидше за все, хотів проскочити. Він їхав з такою швидкістю, що якби "Audi" рухалось швидше, то би точно хтось сильно постраждав. Удар був дуже сильний", – розповів очевидець.

Читайте також: На Полтавщині внаслідок ДТП вантажівка опинилась в річці: з'явились фото, відео

За словами водія Владислава, який спричинив аварію, швидкість він не перевищував, а інша машина з'явилась ні звідки. Тому чоловік не помітив авто та не встиг зманеврувати. Відомо, що внаслідок зіткнення ніхто не постраждав.

Через 10 хвилин після моторошної ДТП на тому ж місці сталась ще одна аварія. На Оболоні зіткнулись "Mitsubishi Lancer" і "Volkswagen Bora". Від сильного удару першу іномарку відкинуло на кілька метрів. За попередньою інформацією, двоє водіїв отримали травми та були госпіталізовані. Правоохоронці з'ясовують всі деталі інциденту.