За інформацією пресслужби комунального підприємства "Київський метрополітен", на станції "Майдан Незалежності" та "Палац спорту" неможливо буде пройти не лише, щоб сісти на потяг, а щоб і зробити пересадку.

Зверніть увагу! В Одесі "замінували" залізничний міст: на місці працюють вибухотехніки

Надійшов анонімний дзвінок про мінування Триває перевірка. Про відкриття станцій буде повідомлено одразу після завершення перевірки,
– кажуть у "Київському метрополітені".

За інформацією журналістів 24 каналу, також для пересадки закрито й станцію "Площа Льва Толстого". Крім того, на всій зеленій гілці повідомляють, що станції закрито з технічних причин.

Метро, Київ, фейкове замінування, Площа Льва Толстого
Ситуація на площі "Льва Толстого"

Згодом "Київський метрополітен" повідомив, що під час перевірки нічого вибухонебезпечного на станціях "Майдан Незалежності" та "Палац спорту" фахівці не виявили. Станції вже відкрито для пасажирів і вони працюють у звичному режимі.

У Києві упродовж останнього часу до правоохоронців надходило кілька дзвінків про замінування, і усі вони виявилися фейковими. Зокрема, наприкінці жовтня зловмисники "мінували" столичний аеропорт "Жуляни", внаслідок чого тут відбулася евакуація пасажирів і працівників.

А вже 1 листопада "замінували" станції метро "Театральна", "Хрещатик" і "Арсенальна". У результаті їх закрили на вхід і на вихід разом з пересадками з них на інші лінії метро.