Як пише ресурс "Інформатор", зокрема, тут можна побачити цитрусовий будиночок Гаррі Поттера, лимонну вежу Рапунцель, апельсинове помешкання Робін Гуда, замок тамплієрів, маєток графа Дракули та замок Аладдіна.

Читайте також: Новорічну ялинку в Києві визнали найкрасивішою в Європі

Лимонно- апельсинові замки та фортеці з'явилися у Києві: дивіться відео

Висота апетитних будинків і арок сягає 3-5 метрів, а всі фрукти прикріпили до каркасів невеликими пластиковими стяжками. Щоправда, в деяких будівлях вже не вистачає окремих апельсинів – мабуть, хтось занадто хотів спробувати на смак новорічні будиночки або засумнівався в тому, чи дійсно всі фрукти у стінах є справжніми,
– зазначають журналісти.

Київ, Співоче поле апельсини, лимони, башти, фортеці, експозиція
У Києві на Співочому полі з'явилося казкове лимонно-апельсинове царство

Додамо, що вищезазначену експозицію можна відвідати до 7 січня. Розташовується вона за адресою: вулиця Лаврська, 33. Однак вхід на територію парку є платним. Вартість квитка для дітей становить 75 гривень, а для дорослих – 100 гривень, натомість діти до 7 років і учасники бойових дій проходять безкоштовно.

Нагадаємо, ніч з 31 грудня проти 1 січня у Києві можна відсвяткувати на території Національного експоцентру України, де діятиме "Зимова країна на ВДНГ". Організатори, зокрема, обіцяють насичену та яскраву програму заходів.