За інформацією ресурсу "Київ оперативний", у Русанівському каналі знайдено розчленований труп невідомої жінки.

Ще один резонансний злочин! У Києві таксист з наліпками Uklon зґвалтував дівчину

Поки поліція жодної інформації не надає, оскільки встановлює всі деталі. Натомість користувачі у мережі пишуть, що останніми днями на Русанівці шукали жінку.

Зокрема, розшукують Ірину Клипкову. Відповідно до повідомлення, востаннє жінку бачили 13 серпня о 23:20 на вулиці Ентузіастів, 37. Власне ця вулиця є набережною Русанівського каналу.

За словами сусіда Ірини Клипкової, який представився 24 каналу Сергієм, жила вона на вулиці Ентузаістів, 25.

Ірина зникла, і сьогодні її друзі пішли прогулятися та водночас подивитися, чи є десь якісь сліди. Востаннє її бачили на вулиці Ентузіастів, 37 – вона там гуляла. І побачили вони якийсь пакунок, а розповіла їм про нього жіночка, що гуляла з дитиною. Отже, дістали його, розірвали, а там щось не зрозуміле. Набрали мене, а разом зі мною йшли ще три бійці Нацгвардії, і ми прибули на місце. Подивився та кажу, що це точно не є м’ясом тварини. І потім ми знайшли ще кілька пакунків, які плавали,
– розповів він.

Вулиця Ентузіастів, 37 у Києві: неподалік жила Ірина Клипкова

Чоловік додає, що за описом це – людське тіло, оскільки людина має жир жовтого кольору, а свиня, до прикладу, – білого. Також він і його друзі бачили руку, на якій є каблучки, дуже схожі на ті, які носила Ірина.

Зловмисника вже затримали. Він живе тут неподалік. Ми його знаємо – він є нашим знайомим, звати його Олексієм. Усю інформацію про нього ми розповіли поліції. Зараз його допитують, і він, схоже, зізнався,
– каже чоловік.

У Києві в Русанівському каналі виявили розчленоване тіло жінки / Фото Олени Кук (24 канал)

Важливо! Під Києвом будівельники спалили та закопали хлопця через 600 доларів: фото 18+

Сергій додає, що імовірний вбивця та Ірина були знайомими близько 15 років, проте, яким був мотив злочину, ніхто не знає. Також між ними не було жодних конфліктів.

Щодо самого зловмисника, то він є ветеринаром і знає, як правильно робити розрізи. Сусіди у коментарі 24 каналу сказали, що прізвище імовірного вбивці Ірини – Козленко, і він, коли вип’є певну дозу алкоголю, одразу стає агресивним.

У Києві на Русанівці знайшли розчленоване тіло жінки: дивіться відео

Крім того, Сергій повідомив, що у дитини Ірини мав бути день народження, і жінка до свята дуже готувалася.

У поліції Києва затримання імовірного вбивці підтвердили. Ним виявився 38-річний киянин. У його помешканні поліцейські виявили а ножі, сокиру, ножівку та інші речові докази. Зрештою усе було вилучено.

Щодо версій злочину, правоохоронці кажуть, що напередодні трагедії загибла разом зі своїм майбутнім убивцею прийшла до нього додому, і під час спільного розпивання алкоголю між людьми виникла сварка. У підсумку зловмисник схопив ніж і вдарив жінку в голову. Аби позбутися слідів, він у квартирі розчленував тіло, а потім у пакетах виніс його частини та викинув у канал.

За фактом інциденту поліція розпочала кримінальне провадження – стаття про умисне вбивство. Якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує 15 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

У Києві на Русанівці у каналі виявили людські рештки: відео поліції

Востаннє неабиякого резонансу набув випадок, коли у водоймі виявили людські рештки, наприкінці червня. Тоді у Дарницькому районі в озері Вирлиця помітили тіло зниклого 9-річного Захара Черевка. Вбивцею виявився близький знайомий дитини – 30-річний Ярослав Богдан. Чоловік є братом співмешканця матері Захара. Він у всьому зізнався, а свої дії пояснив сімейними образами. Зловмиснику суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб без права внесення застави.