Ця подія нового формату, яка з'єднує сфери творчості, психології та бізнесу для того, щоб наочно показати, що таке внутрішні заборони і що існує можливість їх позбутися, якщо знайти в собі сили і ресурси для того, щоб почати змінювати своє мислення.

Програма проекту розрахована на три дні. Впродовж цих днів гості зможуть побачити свої "граблі" (психологічні заборони) і дізнатися про те, як дати собі дозвіл перестати на них наступати. Зможуть послухати історії жінок на publictalk, яким вдалося зробити upgrade і змінити своє мислення (філософію), "поставити" свої "граблі" на сцені за допомогою театру глядацьких історій від Kyiv Playback Theatre "Déjà vu plus". Ще учасники будуть мати можливість зустрітися зі своєю внутрішньою дитиною і випустити її, насолодитися свободою під час рок-концерту від музичних гостей Parallels Never Touch і AGHIAZMA. А також зможуть взяти участь в майстер-класах для батьків, акторів, підприємців.

Квитки за посиланням.
Група події у Facebook.

Виставка ж відбудеться в Києві, в Арт-Клубі "Теплий Ламповий", метро Арсенальна, вул. Михайла Омеляновича-Павленка (колишня Суворова) 4/6.

30% від фінансових зборів передаються до Київського міського центру роботи з жінками, які потрапляють в складні життєві ситуації.

Подія відбувається за підтримки БФ "Свічадо".