Активісти побилися з Нацгвардією, коли учасники протесту йшли від Майдану Незалежності до Адміністрації Президента. Правоохоронці не підпускали мітингувальників до будівлі Адміністрації. Нацгвардія перегородила вулицю Банкову. Ніхто не постраждав.

Читайте також: Бабусі влаштували протест "за цирк з тваринами": не обійшлось без штовханини

В Адміністрації Президента пройшли представники від активістів. У будівлі перебуває народний депутат Юрій Дерев’янко, а також кілька людей від партії "Рух нових сил". Представники пішли туди, щоб дізнатися офіційну причину чому Саакашвілі позбавили громадянства. Проти чого сьогодні і протестують мітингувальники. Активісти хочуть отримати офіційний документ, якого, за їхніми словами, немає на жодному сайті державних органів.

Ми будемо оскаржувати це в судах. Також ми будемо звертатися до НАБУ, і до міжнародних інстанцій,
– зазначив адвокат Саакашвілі Микола Неділько.

Після невеликих сутичок між мітингувальниками і правоохоронцями, до Адміністрації Президента направили ще більше охоронців. Кількість правоохоронців перевищує кількість активістів.

Нагадаємо, Саакашвілі підтвердив, що він перебуває в США. Його прихильники і побратими сказали, що він збирається повертатися до України і відстоювати своє єдине громадянство.