Про побиття Андрій Безносенко повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

Дивіться також Сутички і напад на Сивохо під час презентації платформи примирення: 15 осіб затримали

Вечір середи 11 березня видався не добрий. Близько 22 години на мене скоїли напад під під’їздом дому двоє молодчиків. Не думав, що у 21 столітті у столиці європейської держави під камерою спостереження можуть так просто напасти на лікаря,
– написав він.

Лікар зауважив, що раніше не мав жодних конфліктів у своєму житті. Втім тепер вони виникли у Національному інституті раку.

"Не треба бути "капітаном очевидністю", щоб зрозуміти, ким і для чого це зроблено. Сподіваюсь, що розкриття цього злочину не складе великих проблем для поліції", – додав Безносенко.

Андрій Безносенко побиття
Андрій Безносенко після побиття / Фото з соцмереж

У подальші подробиці конфлікту він вирішив не вдаватися. Водночас лікар повідомив, що через забої голови та подерті руки змушений перенести низку операцій.

"Несправедливість досягається двома способами: або обманом, або насильством. Дійшли до насильства. Дно, привіт", – додав Безносенко.

Побиття Безносенка під під'їздом його дому: відео

Що відомо про Андрія Безносенка? Він є головним лікарем Інституту раку. Є онкохірургом відділення онкоколопроктології. Член групи експертів Міністерства охорони здоров’я України за напрямом "Онкологія". Консультант-онколог програми розвитку ООН в Україні.