У важкому стані Святогор потрапив до лікарні і на нього очікує складна операція. В результаті нападу доґхантер отримав вдавлений перелом лобної кістки зліва.

Читайте також: Чоловік жорстоко побив безпритульного собаку у Києві: деталі кримінальної справи

За смертельні отруєння сотень бездомних тварин у Києві, Одесі, Ізмаїлі та інших містах України Святогору загрожує до 5 років в’язниці. На суді чоловік заявив, що вбивав тварин відповідно до закону "Про мисливське господарство та полювання".

Святогор йшов у своїх справах, але спіткнувся і впав. Його подільники шкуродери хочуть цей безглуздий інцидент спихнути на самосуд з боку зоозахисників і просто небайдужих громадян!,
– написали у Facebook-спільноті "Киев оперативный".

Нападники на доґхантера завдали йому першого удару по голові важким предметом. Коли чоловік впав, невідомі продовжували бити його по тулубу та кінцівках. Внаслідок нападу у Святогора розсічена шкіра на обличчі та потилиці.

Доґхантера врятували медики, які швидко прибули на місце нападу, надали чоловікові першу допомогу та цілу годину зашивали йому рани на голові.

У поліції Києва повідомили, що зі слів свідка, нападників було двоє. Правоохоронці відкрили справу і почали розслідування інциденту.

Читайте також: Після вбивства 500 собак шкуродер Святогор планував взятися за людей

Що відомо про Святослава Святогора? Чоловіка називають найвідомішим із доґхантерів України. Зоозахисники кажуть, що він не просто вбиває безпритульних собак, але й катує їх. У 2017 році активісти вимагали звільнити Святогора з Української академії наук, де він працював аспірантом.

Сам мисливець на тварин стверджує, що любить їх і не раз фотографувався з собаками. Безпритульних тварин він нібито отруює потім, щоб ті не нападали на людей і не страждали від голодного життя.

Справу проти Святогора відкрили ще в 2016 році, але вона гальмувалася. Чоловік і його однодумець Олег Руденко не прибували на допити.

У серпні того ж року невідомі намагалися спалити автомобіль Святогора, а в 2017 році у його під'їзд підклали гранату. Вона вибухнула, але ніхто не загинув.

У червні 2018 року активісти вперше спіймали Святогора і відвезли до поліції. Тоді його посадили під домашній арешт. Зараз суд розглядає справу мисливця на тварин по суті.