Про це заявив заступник голови Миколаївської ОДА Валентин Гайдаржи, пишуть "НикВести".

Читайте також: "Мрії" – 30 років: що потрібно знати про українського гіганта Ан-225

"У зв'язку з низьким відсотком продажу квитків, тому що було дуже мало часу на "розкрутку", перший рейс перенесли на 26 грудня. Не було достатньо часу для того, щоб люди дізналися, що є така можливість", – прокоментував Гайдаржи.

Голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко, зі свого боку, висловив своє невдоволення, що про запуск рейсів до Києва повідомили, а от про їхнє скасування – ні.

"Ви тоді поспілкуйтеся з керівником комунального підприємства "Миколаївський міжнародний аеропорт" і передайте йому, будь ласка: якщо він анонсує щось, то нехай він анонсує і те, що він не виходить, щоб я потім не виправдовувався замість нього. Нехай він несе відповідальність, а не йде від неї. Я вважаю, що тут вже справа честі: або говорити конкретну дату і відповідати за це, або зовсім не говорити її. Я вважаю, що потрібно вже припинити цю ганебну практику", – розкритикував ситуацію із скасуванням рейсу Савченко.

Зазначимо, що станом на 23 годину 23 грудня жодних оголошень на сайті та Facebook-сторінці "Миколаївського міжнародного аеропорту" стосовно скасування рейсу немає.

Раніше повідомляли про старт регулярних рейсів з міжнародного аеропорту "Миколаїв" до аеропорту "Київ" (Жуляни) з 21 грудня.