За його словами, із цих справ — 6 не підтвердилися,решта наразі перевіряють.

Він додав, що Мазурок, ймовірно, причетний ще до 8 вбивств та 2 замахів.

Читайте також: Тіло Мазурка можуть ексгумувати, — ЗМІ

За достатністю доказів справу ("караванського стрільця", — «24») направили до прокуратури Києва, де прийняли рішення закрити справу у зв’язку із смертю підозрюваного Мазурка. Крім того, Мазурок перевірявся на причетність до інших вбивств на території Києва, які були скоєні за період з 2004 по 2012 рік. На даний час ще досудового розслідування у 6 кримінальних провадженнях щодо Мазурка проводяться порівняльні експертизи, за результатами яких буде прийнято рішення,
— розповів Могильний УНН.

Водночас, він наголосив, що наразі Мазурок не є підозрюваним у цих справах, причетність його до цих справ перевіряється. А от підставою для підозр назвав свинцеві кулі, які знайшли у квартирі Мазурка: такі ж, каже він, використовувалися в інших вбивствах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що два злочини, до яких міг бути причетний Мазурок, відносяться до 2009 року, коли без будь-якої причини жорстоко розстріляли циганку-жебрачку з дитиною і скоєно замах на чоловіка, який заходив у під'їзд свого будинку.

Як відомо, міліція стверджує, що в жовтні минулого року в столичному ТЦ "Караван" Ярослав Мазурок розстріляв охоронців закладу і втік з місця злочину. Через 2 місяці його знайшли мертвим.

Як стверджує міліція, Мазурок скоїв самогубство.