Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: У Києві розшукують кривдників бійця, який воював на Донбасі: фото та відео

2 травня близько 20:00 до чергової частини Подільського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Костянтинівській відбулася бійка. Чоловік проходив вулицею та відчув удар у спину. Повернувшись, він побачив трьох хлопців та двох дівчат, які були одягненими у маски. Зловмисники накинулися на чоловіка, у результаті чого він отримав колото-різане поранення в спину. Потерпілого госпіталізували, йому надали необхідну допомогу. Згодом із ним поспілкувалися правоохоронці,
– мовиться у дописі.

За фактом нападу на учасника бойових дій на Донбасі розпочато кримінальне провадження. Так, за фактом інциденту до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за статтею Кримінального кодексу про хуліганство, відтак особам, причетним до здійснення нападу, загрожує до семи років позбавлення волі.

Крім того, у поліції розповіли, що було опитано свідків свідків і очевидців події, а також переглянуто відео з камер спостереження.

Наразі триває розшук нападників.

Також було оприлюднено фото з місця події.

Нагадаємо, сайт "24" повідомляв, що у Києві група невідомих напала на захисника Донецького аеропорту Дмитра Вербича. Зловмисники завдали "кіборгу" удар ножем у спину та забризкали балончиком з газом.