Провідні топ-менеджери та експерти ділилися з українськими підприємцями досвідом реалізації успішних проектів та управління компаніями.

"Ми весь час даємо комусь якісь поради, з кимось знайомимо. Вирішили, що ми вже таки виросли і готові зробити конференцію, зібрати і наших учасників, які щось виробляють в Україні, і просто представників малого та середнього бізнесу для того, щоб відповісти їм на їхні болючі запитання", – розповіла організатор, ідеолог "У пошуках Made in Ukraine" Юлія Савостіна.

Команда проекту "У пошуках Made in Ukraine" вже п’ять років сприяє розвитку малого та середнього підприємництва. На конференцію GROW UA організатори запросили керівників великих банків, лідерів ринку та провідних економістів.

"Це невеликий скарб любого з учасників, я вже не кажу про спікерів. Хоча і спікерів теж. Щоб отримати нові знання і скоригувати існуючі вже знання. Це для того, щоб себе трошки позиціонувати по іншому", – сказав спікер конференції GROW UA Вадим Мєдвєдєв.

"Сучасний бізнес, треба це розуміти, він має спілкуватися і він зростає. Не важливо малий , середній чи великий і зростає він тільки у синергії. Саме в цьому я бачу основний плюс для учасників форуму", – зазначив учасник конференції GROW UA Євген Калінін.

Спілкування, ділові контакти та нові знайомства сприятимуть розвитку малого та середнього підприємництва в Україні, переконані і організатори і учасники конференції.