Трапився цей інцидент близько опівночі. На перехресті вулиць Хрещатик та Михайлівської екіпаж патрульної поліції працював за викликом: на місці буянила нетвереза компанія. Патрульні почали розбиратися в ситуації та встановлювати подробиці події, але у цей час до службового автомобіля Toyota Prius раптово підбіг невідомий чоловік та сів за його кермо.

Читайте також: Кривава ДТП в Києві: авто знесло людей на зупинці

Різко натиснувши на педаль газу чоловік розпочав рух, при цьому збив патрульну поліцейську, яка намагалася його зупинити, та здійснив викрадення службового авто,
– повідомляють у Нацполіції.

Автівку вдалося зупинити на Залізничному шосе. Викрадений службовий автомобіль заблокували та зупинили екіпажі патрульної поліції, зловмисника затримали.

Начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко розповів, що чоловік 1998 року народження і він перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження за статтями про посягання на життя працівника правоохоронного органу та про незаконне заволодіння транспортним засобом. Зловмиснику загрожує позбавлення волі до 15 років, або довічне ув'язнення.

Постраждалу внаслідок наїзду патрульну шпиталізували до лікарні з попереднім діагнозом закрита черепно-мозкова травма і струс головного мозку. Медики оцінюють її стан як задовільний.