У Шевченківському районі метр однокімнатного житла нині коштує понад 1400 умовних одиниць. Зросла вартість метрів і на Оболоні — до майже 1200 доларів. В інших районах квартири продовжують дешевшати.

Найвигідніше купувати житло у Дніпровському, Святошинському та Деснянському масивах. Там квартира коштує близько тисячі "зелених" за квадрат. Найдорожчий, традиційно Печерськ. За метр однокімнатки тут просять 2000 доларів.

В деяких районах столиці зросли ціни і на оренду житла. Винайняти однокімнатну квартиру у Шевченківському районі нині обійдеться майже у 5,5 тисяч гривень на місяць. Підскочила вартість оренди і у Подільському та Святошинському масивах. Там аналогічне житло коштуватиме від 4 тисяч.

В інших районах оренда дешевшає. Найдоступнішим залишається Деснянський масив. Там однокімнатку можна винайняти за майже 3,5 тисячі гривень.

Подорожчали в окремих районах столиці і офіси. Так, на Печерську за квадрат просять від 2 до 45 умовних одиниць. На Подолі — до 27,5. В інших районах столиці офіси дешевшають. Найдоступніші варіанти у Дарницькому та Деснянському масивах — від 1 до 12,5 доларів за метр квадратний.