Суддя Київського апеляційного господарського суду Тищенко Алла є кандидаткою до Верховного суду України. Жінка їздить на машині вартістю майже мільйон гривень та проживає в квартирі, власником якої є її екс-чоловік Василь Тищенко.

Якщо суддя не володіє значними статками, а серед заощаджень в декларації вказує суму в 13 тисяч доларів, то її колишній чоловік – власник елітної нерухомості та авто. За офіційною інформацією, Василь Тищенко є бізнесменом та керівником підприємства "САТ Груп", що декларує ремонтні роботи. Проте його доходи перевищують вартість елітного шопінгу.

Громадська рада доброчесності при аналізі судді Господарського апеляційного суду Києва Алли Тищенко виявила дуже цікаві факти. У 2011 році доходи її чоловіка були мізерними, але в 2015 та 2016 роках в нього з'являється дуже дорога нерухомість,
– розповів член ГРД Роман Маселко.

Квартиру в елітному будинку, площа якої становить 160 квадратних метрів та оцінюється в 6 мільйонів гривень, у 2013 році купив Василь Тищенко. Також чоловік є власником ще однієї квартири в Шевченківському районі столиці, вартість якої складає 200 тисяч доларів, та маєтку в передмісті Києва. При цьому, за інформацією Громадської ради доброчесності, сукупний дохід чоловіка не перевищує 67 тисяч гривень.

Як Алла Тищенко коментує заможність екс-чоловіка та хто з одіозних суддів також скористався популярним методом "фіктивного розлучення" – дивіться у програмі журналістських розслідувань "Слідство. Інфо".