До спеціального розпорядження комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Укрзалізниця не обмежуватиме посадку та висадку пасажирів у Києві. Також без змін залишиться розклад руху потягів та електричок.

Дивіться також Отримали гроші на лікування, але не приймають хворих на COVID-19: лікарні УЗ почали перевіряти

В Укрзалізниці додали, що пасажирів закливають подорожувати лише у разі крайньої необхідності та дотримуватись маскового режиму як на вокзалах, та і у поїздах.

Посилена санітарна обробка

Як зазначили у пресслужбі команії, єдина реакція на посилення карантинних норм у Києві полягає у більш серйозній санітарній обробці потягів.

Обробка вагонів проводиться в кожному пункті формування та обороту після кожного рейсу: виконуються сухе, вологе прибирання, дезінфекція внутрішніх приміщень вагонів обробка поверхонь найбільшого контакту – ручки, поручні, відкидні сидіння, кнопки зливу, раковини тощо,
– підкреслили в Укрзалізниці.

Згідно з повідомленням УЗ, транспортні обмеження на залізниці вводитимуть не автоматично після потрапляння регіонів до переліку червоних зон, а після рішень державних чи регіональних комісій по кожній з областей.