Про це з посиланням на комунальників повідомляє Українська правда.

За їх словами, з МАФа зняли вивіску, також вийняли вікна, а саму конструкцію демонтували трактором.

"Розбирали трактором, бо по-іншому не можна. Це дивно, але всередині залишилось їх обладнання, цукерки — ніхто його не забрав", — розповів співрозмовник УП.

Як повідомляє ТСН, у демонтажі брали близько 100 представників комунального підприємства "Київблагоустрій". Вони за допомогою спецтехніки знесли фасад магазину, а також ряд кіосків. Все це відбувалося о 4:00 годині.

30 осіб, які називають себе підприємцями, намагались протистояти демонтажу. Наразі на місці чергують працівники комунального підприємства і правоохоронці, які мають не допустити мародерства. Зокрема, в магазині є багато кондитерської продукції.

Водночас нардеп, радник мера Києва з питань благоустрою Дмитро Білоцерковець сказав, що нічого дивного у тому, що демонтували МАФ "Рошен", немає.

Це звичайна рутинна робота. Якщо МАФ незаконний — він буде демонтований. Списки незаконних кіосків оприлюднені ще з січня,
— сказав він.

Білоцерковець додав, що у Києві лишився ще один незаконний кіоск "Рошена", і його теж демонтують.

"У списках є ще один незаконний МАФ "Рошен". Він на метро "Житомирська". Незабаром його також демонтують", — сказав радник мера.

Нагадаємо, 24 червня зранку київські комунальники демонтували торгові кіоски разом з товаром, який перебував усередині, біля станції метро "Святошин". Однак магазин "Рошен", який також був розміщений там, уцілів. Згодом київська влада пообіцяла знести МАФ.