Про це в прямому ефірі повідомив кореспондент 24 Каналу.

Розгляд справи розпочалось із запізненням в годину. На засідання прибув Ігор Луценко, Олександр Волков теж присутній на цьому процесі. Свою провину він не визнає.

У своєму поясненні суду від заявив, що викрадення і вбивства він не робив і про злочин дізнався з телебачення. Окрім того, запевняє, що з України не збирається втікати, якщо його відпустять з під варти. Він також додав, що йому дуже соромно і важко знаходитись в СІЗО.

Читайте також: Хто ініціював розстріл Небесної Сотні: Луценко назвав конкретні прізвища

Адвокати намагаються довести невинуватість свого підзахисного і виборюють звільнення з під варти і відпустити під домашній арешт. Також адвокати просили провести засідання без журналістів, через те, що знімання Волкова на камеру порушує його права.

Нагадаємо, 21 січня 2014 року, активних учасників Майдану – Ігоря Луценка і Юрія Вербицького невідомі викрали з Жовтневої лікарні Києва. Чоловіків катували. Ігоря Луценка згодом відпустили, а тіло Юрія Вербицького знайшли 22 січня 2014 року в лісі під Києвом. За версією міліції, він помер від переохолодження. За даними слідства, до злочину причетні 13 осіб.