На тілі 18-річної Анастасії Чернявської виявили численні ножові поранення. Поруч з її тілом лежав чоловічий одяг, який зловмисник намагався відіпрати від крові. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Києва.

Читайте також: Під Хмельницьким знайшли тіло хлопчика, який повертався додому

23 липня встановлені над будинком камери зафіксували, як хлопець зайшов до будинку Анастасії. Приблизно через годину він вийшов через аварійних вихід у жіночому одязі.

Загибла у Києві Анастасія Чернявська
Загибла у Києві Анастасія Чернявська

Хлопця добу розшукували слідчо-оперативна, криміналісти та кінологи з собакою. Підозрюваного було затримано в Полтаві у батьківському будинку.

Варто зазначити, що до того моменту, як правоохоронцям ще не було відомо про вбивство дівчини, хлопець з родиною та адвокатом прибув у відділок полтавської поліції. Він написав заяву, у якій йшлося про те, що 23 липня у Києві на нього було скоєно напад. Проте поліція заспокоює, що у них достатньо речових доказів його причетності до злочину.

У квартирі, де сталося вбивство, правоохоронці вилучили одяг підозрюваного зі слідами крові, які він намагався запрати, також проводився обшук за місцем його проживання.

Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

Обшук в квартирі вбитої анастасії
Обшук в будинку вбитої Анастасії Чернявської

Обшук в зйомній квартирі вбитої Анастасії Чернявської
Обшук в орендованій квартирі вбитої Анастасії Чернявської

18-річна загибла Анастасія Чернявська
18-річна загибла Анастасія Чернявська