Учасники Comic Con зможуть не лише послухати лекцію і взяти автограф Джона Ромеро, а й зіграти разом з ним у його творіння - Doom.

Цікаво: Sony зареєструвала ймовірний дизайн приставки PlayStation 5: фото

До слова, окрім Джона Ромеро організатори повідомили про приїзд голлівудського актора та зірки фільму «Мачете» - Денні Трехо.

Варто зазначити, що це уже не вперше завдяки українським гік-фестивалям до України приїжджають зірки світового масштабу. Минулого року столицю відвідали голлівудський актор Джон Ріс-Девіс ("Володар перснів", "Індіана Джонс і останній хрестовий похід", "Загублений світ", "Зоряний шлях: Вояджер" та інші) та зірки популярної відеогри "Detroit: Become Human" Брайан Декарт та Амелія Роуз Блер.

Що відомо про Джона Ромеро? Джон Ромеро – видатний геймдизайнер, інженер та програміст, який заклав основи жанру "шутер" від першої особи, розробивши такі культові відеоігри, як Wolfenstein 3D, Doom та Quake.

Він також є засновником компанії Id Software, а його методи розробки стрілялок від першої особи актуальні до сьогодні та використовуються сучасними студіями.

Більше новин, що стосуються подій зі світу технологій, ґаджетів, штучного інтелекту, а також космосу читайте у розділі Техно