Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

Зазначається, що наразі слідчі прокуратури Києва та працівники СБУ проводять обшуки в адміністративній будівлі та низці структурних підрозділів товариства. Правоохоронцям надано доступ до приміщень та документів.

Читайте також: В Києві підполковник Нацполіції попався на хабарі: СБУ показала фото

ПАТ "Укрзалізниця" веде курс на очищення від корупції та не покриває працівників, які своїми незаконними діями могли завдати матеріальної шкоди та значних репутаційних ризиків компанії,
– запевнили у прес-службі.

В "Укрзалізниці" висловили сподівання на об’єктивність розслідування кримінального провадження від 15 березня 2017 року.

Там також зазначили, що "підозрюваний у змові заступник начальника юридичного департаменту ПАТ "Укрзалізниця" призначений на цю посаду лише 1 червня 2017 року, а до цього взагалі не працював у галузі залізничного транспорту".

Нагадаємо, раніше генпрокурор Юрій Луценко повідомив про затримання топ-чиновників "Укрзалізниці" на хабарі у розмірі 150 тисяч доларів.

В прокуратурі Києві повідомили, що затримані посадовці "Укрзалізниці" прийняли пропозицію одержання хабара за вжиття ними заходів щодо укладення договору оренди землі на території смт Пісківка на Київщині.