Про це у коментарі 24 каналу заявив речник Національної поліції Ярослав Тракало.

Координатор С14 Сергій Мазур на своїй сторінці у соцмережах завив про те, що до вбивства причетні четверо поліцейських. "Двоє з них – "підозрювані", інші – "свідки". Обидва, які зараз уже під вартою, кажуть, що вони були на місці подій, але точно не стріляли", – написав він на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Поліцейські вбили 5-річного хлопчика Кирила Тлявова: все, що треба знати про трагедію

Як пояснив 24 каналу Тракало, ця інформація неправдива. За його словами, на місці події перебували лише два співробітники поліції.

Крім того, джерела 24 каналу у поліції підтверджують інформацію про те, що за версією слідства, в будинку, де відпочивали підозрювані, окрім дорослих були також діти. Окремо зазначається, що решта дорослих, присутніх на місці події, були цивільними особами.

Що відомо про вбивство хлопчика?У Переяславі-Хмельницькому 31 травня 5-річний хлопчик потрапив до реанімації з вогнепальним пораненням голови, йому зробили операцію. У дитину стріляли двоє п'яних поліцейських – Володимир Петровець та Іван Приходько. Їх швидко затримали і 4 червня суд обрав обом підозрюваним запобіжний захід – по 60 діб під вартою без права внесення застави.

Підозрювані переконували, що хлопчик прослизнувся і впав. Лікарі ж повідомили, що у дитини був повністю роздроблений череп через кульове проникнення. Витягнути її так і не змогли. Надвечір 3 червня хлопчик помер.

П'яні поліцейські вбили 5-річного хлопчика: дивіться відео