Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання прокуратури про продовження запобіжного заходу.

Читайте також: У мережу злили листування речника МВС про "російського агента" Шеремета і підозрюваних

Відповідно до рішення суду, нічний арешт Дугарь продовжений до 4 квітня 2020 року. Водночас прохання сторони захисту про скасування домашнього арешту відхилили.

Важливо! 24 січня Яні Дугарь змінили запобіжний захід – з повноцінного домашнього арешту на нічний. З 20:00 до 7:00 вона повинна перебувати на території військової частини в селищі Гвардійське Дніпропетровської області. Також дівчину зобов’язали носити електронний браслет.

Що відомо про продовження розслідування

Що відомо про інших підозрюваних у вбивстві Шеремета

  • Юлія Кузьменко – волонтерка і військовий медик. За версією слідства, у ніч перед вбивством журналіста вона разом з Антоненком закладали вибухівку під авто Шеремета. А наступного ранку Кузьменко нібито підірвала цю вибухівку. Зараз Кузьменко перебуває під вартою.
  • Андрій Антоненко – ветеран бойових дій на Донбасі, боєць Сил спецоперацій, музикант Riffmaster. Перебуває під вартою.
  • Владислав Грищенко – ветеран бойових дій на Донбасі з позивним "Буча". Перебуває під вартою.
  • Інна Грищенко – дружина Владислава, військова з позивним "Пума". Сім’ю Грищенків затримали через підозру в іншій справі – підготовці вбивства Михайла Чекурака на Прикарпатті, яке так і не сталося. 23 січня суд відпустив Інну Грищенку з-під варти та відправив під домашній арешт.

Що відомо про вбивство Павла Шеремета? Його автомобіль вибухнув 20 липня 2016 року в Києві. На жаль, журналіст загинув на місці. Слідство після кількарічного розслідування справи відкинуло всі версії скоєння злочину, окрім "вбивства з метою дестабілізації ситуації у країні шляхом ліквідації відомої особи".

Дивіться відео: суд продовжив запобіжний захід Яні Дугарь