Потерпілий працівник АЗС розповів, що двоє нападників у масках вистрілили йому у руку. Його колега додав, що після пострілу відбулося пограбування.

Пізніше міліція назвала суму, яку вдалося здобути грабіжникам – 823 гривні. Злочинців вдалося затримати. Двом з них виявилось по 17 років, одному – 20. Ще одного вбили. Пізніше в їх квартирі знайшли багато зброї, серед якої навіть гранатомет.

У МВС підтверджують зізнання затриманих у плануванні терористичного акту у Києві на 1 травня цього року. Згодом Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що затримані – бійці добровольчих батальйонів. Серед нападників була затримана дівчина, яка нібито була їхньою спільницею. Це 18-річка "айдарівка" – Віта Завірюха.

Читати також:До вбивства міліціонерів у Києві причетні бійці добровольчих батальйонів

Активісти громадської організації "Дорожній контрол" кажуть, що у СІЗО її катують і хочуть "повісити" на неї вбивства Бузини та Калашникова.

Колишній айдарівець Кирило Сергеєв, який воював пліч-опліч з дівчиною переконаний, що жодного нападу на АЗС не було. Натомість був конфлікт патріотичної молоді з проросійськи налаштованими міліціонерам, який переріс у перестрілку.

У міліції досі наполягають, що затримали звичайних грабіжників, які прикривались патріотичними гаслами.