"Вона (Катерина Абдулліна - "24") повинна ходити в театр щодня, але з тих пір її не було, і вона ніяк з нами не зв'язувалася. Я їй не дзвонив - мені нема чого їй сказати", - розповів головний режисер Нацопери Анатолій Солов'яненко.

Він вважає, що солістка сама повинна написати заяву на звільнення, інакше ситуація потрапить у безвихідь.

"Якщо вона цього не зробить, то просто буде отримувати зарплату, не виходячи на сцену, тому що інші артисти категорично відмовляються з нею виступати. Але за законодавством ми не можемо її звільнити", - розповів Солов'яненко.

Читайте також: На сайті оперної діви Абдулліної почалась "війна" нецензурних коментарів

Режисер не знає нічого про те, чи збирається Абдулліна їхати з країни.

"Нехай їде, ми не проти. Але вона не солістка такого класу, щоб її чекали в будь-якому театрі. Як співачка, вона не представляє інтересу", - підсумував він.

Нагадаємо, солістка Національної опери України Катерина Абдулліна радіє, що її донька вчиться у російській гімназії, бо українська школа "бидляча". Про це вона написала у соціальній мережі Facebook.

Генеральний директор Національної опери Петро Чуприна уже зробив свою заяву з приводу слів солістки, які переросли в скандал. Він не розуміє, як Абдулліна працюватиме тепер в ненависному для неї україномовному оточенні.

Однією з версій того, що сталось, Петро Чуприна називає бажання солістки опери прославитись шляхом скандалу.