Про рекламу із Ситником у київській підземці повідомив скандальний журналіст Андрій Дзиндзя. Також про це пише інформаційна агенція УНН.

Читайте також: Швидке усунення: які справи "шиють" Ситнику в ГПУ

Так, на бордах можна побачити самого Ситника, також тут розміщено інформацію, згідно з якою керівник НАБУ обіцяє розрити прізвища топ-корупціонерів на засіданні профільного комітету Верховної Ради, який відбудеться 3 жовтня о 15:00.

До слова, саме цього дня має відбутися засідання антикорупційного комітету.

Ситник, метро, реклама, НАБУ, скандал +

"Про обговорення звіту про діяльність Національного антикорупційного бюро України протягом попередніх шести місяців (І півріччя 2018 року) за участю директора Національного антикорупційного бюро України Ситника Артема", – мовиться у порядку денному органу.

НАБУ, зі свого боку, уже відреагувало на ситуацію. За словами, представників Бюро, вони опинилися у центрі меда-компанії.

"Не знаємо, хто той "добродій", що сплатив гроші за зовнішню рекламу в метро та на радіо, але офіційно заявляємо, що Бюро не має до цього стосунку", – заявили у відомстві.

Читайте також: Сварка антикорупціонерів: чим завершиться конфлікт між Ситником і Холодницьким?

Крім того, у НАБУ підкреслили, що "з майже 200 мільярдів гривень, привласнених корупціонерами у владі, яких НАБУ намагається в законний спосіб примусити повернути народові вкрадене, може знайтися копійчина сплатити і не за таку "кампанію".

"Переконані, боротьбу з корупцією такими методами не спинити", – додали в антикорупційному органі.

Про те, що вони не мають до цієї реклами стосунку, заявили й у КП "Київський метрополітен".

Нагадаємо, 21 вересня Спеціалізована антикорупційна прокуратура зареєструвала кримінальне провадження проти Артема Ситника. Причина – імовірне розголошення керівником Національного антикорупційного бюро України Артемом Ситником даних попереднього розслідування.