Вчора Павло Шеремет мав вести ранкову програму. Колеги до останнього думали, що він уперше в житті спізнюється на роботу. Та в ефір він так і не вийшов.

Замість нього в ефірі Тетяна Гончарова, співведуча Павла Шеремета на радіо "Вєсті". За її словами, він часто залишався на роботі після своєї зміни і допомагав їй зібрати випуск новин.

Студенти називали його жартома Пал Героєвіч. Він абсолютно з ними був на одній хвилі. Вони робили з ним купу селфі, а він завжди знаходив про що з ними поговорити. Він міг писати інтерв'ю з олігархом, у них були спільні теми. І так само легко міг поговорити й з будь-яким студентом,
– розповідає Роман Недзельський, колишній колега з каналу ТВі.

Останні 5 років він жив у Києві і працював у різноманітних ЗМІ – від інтернет-видань до телеканалів та радіостанцій.

Був блогером у популярному інтернет-виданні "Українська Правда". Згодом став виконавчим директором цього сайту. Також був одним із засновників "Історичної правди".

Читайте також: Відомий російський поет присвятив Шеремету вірша

У 2013-му Павло Шеремет вів авторську програму "Проти ночі" на каналі ТВІ. Також викладав для студентів у школі журналістики "Української правди". А в червні 2015-го року Павло Шеремет запустив проект "Діалоги" на 24-му каналі. У прямому ефірі він вів відверті бесіди з відомими людьми.

У нього завжди була купа ідей, як зробити програму цікавішою. Колеги згадують, як Павло в одному з ефірів разом із ними станцював harlem shake (відомий музичний інтернет-мем — "24").

Нагадаємо, що вранці 20 липня на перетині вулиць Івана Франка та Богдана Хмельницького у Києві вибухнув автомобіль, в якому їхав журналіст Павло Шеремет.

В мережі з'явилось відео з камер спостереження на перехресті. Слідство розглядає кілька версій вбивства журналіста. А у МВС показали фото з детальної діагностики авто, у якому загинув журналіст.

Церемонія прощання з Павлом Шереметом відбудеться в Києві 22 липня об 11:00 в "Українському домі".