Семеро взірців сучасної магії світу нарешті прибули до України. Їх виступи збирають повні зали і вони вже готові дивувати, лякати та доводити, що не можна вірити своїм очам.

Читайте також: Книгу про "українського Клімта" презентують у Києві

Ендрю Бассо – майстер втечі. Його номеру немає в програмі репетиції перед камерами, адже його трюки надто складні. Однак глядачі точно зможуть побачити відомий трюк Гудіні у виконанні Бассо.

Я можу бути серйозно поранений або навіть можливо померти. Я кілька разів отримував травми, але я досі живий. Тож я збираюсь продовжувати і ви можете побачити цей перфоменс на сцені. Як це буде відбуватись в реальному часі,
– зазначив Ендрю Бассо.

Шоу ілюзіоністів триває дві години. Тут зібрали трюки з картами, монетами, вогнем, водою та навіть бензопилою. Аби підготувати все це знадобилося три повні вантажівки обладнання: п’ятнадцять тон реквізиту, світла та техніки лише вантажили два дні. Тепер же все готове для шоу.

Читайте також: Британець зняв на камеру можливого вуличного художника Бенксі: відео

Автори шоу запевняють – їхня магія підійде будь-якій аудиторії, тож обмежень по віку для глядачів немає. Вони розраховують побачити повні зали і в Україні. На сьогоднішній вечір лишилися квитки лише в останніх рядах, однак ілюзіоністи дадуть ще кілька шоу впродовж тижня.