20 лютого

У музеї Івана Гончара з 10 ранку відкриють виставковий проект "Творчість свободи: (р)еволюційна культура Майдану". На виставці будуть представлені артефакти з Майдану.

О 12:00 в Українському домі Героїв вшанують хвилиною мовчання, а також презентують англомовний фільм про Майдан Windows into Protest.

В цей же день можна буде відвідати фотовиставку "Особи Майдану", яка відкривається о 14:00 в книгарні "Буква" на вулиці Богдана Хмельницького.

О 18:30 на Майдані Незалежності відбудуться заходи з вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні за участі Президента України.

Після цього на Майдані запланована всеукраїнська акція "Хвилина мовчання – нескінченність пам’яті" та світлова інсталяція "Промені Гідності".

Національний симфонічний оркестр України виконає "Реквієм" Моцарта, а "Піккардійська Терція" наживо заспіває пісню "Плине кача", яка стала одним із символів Революції гідності.

Близько 19:00 відбудеться "Пелюсткова хода вшанування Героїв Небесної Сотні" – символічний обхід місць боротьби і посипання пелюстками квітів місць, де проливалась кров Героїв.

21 лютого

Цього дня заходи на Хрещатику почнуться о 13:00 – флеш-мобом "Подаруй свого Янгола Героям Небесної Сотні".

В цей же час на Михайлівській площі відкриється документальна виставка доказів агресії російських військ на території України (триватиме до 28 лютого включно).

На вулиці Інститутській близько першої дня запланований виступ Piano Extremist.

О 15:00 на Майдані пройде показ короткометражних фільмів та кінохроніки про події зими 2013-2014 років.

22 лютого

О 13:30 від станції метро "Хрещатик" розпочнеться Марш пам'яті із зупинками біля знакових місць Революції гідності.

Також на 14:00 запланований виступ поета й музиканта, барда з Майдану Юрія Полякова, нині – артиста, що грає у зоні АТО для українських військових. Почути його можна буде в музеї імені Івана Гончара.

Програма основних заходів з вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні, окрім Києва, відбуватиметься в більшості міст України.