Співай так, ніби є голос. Танцюй так, ніби ніхто не бачить. Саме це й зробили ті, хто прийшов під головну сцену на Atlas Weekend. Адже втриматись під "Горілку", "Чіта дріта" і "Все будет хорошо" Вєркі Сердючки просто неможливо.

Можна слухати вранці за сніданком класику, ввечері ходити на джазові концерти, бути особистістю з витонченим смаком... та відскакати зі всіх сил і у повний голос під Вєрку і Маму – справа честі. Та й людей, які не знають хоча б декілька рядків з її пісень не існує. Принаймні, в Україні.

Багатьох здивував факт, що у перший день фестивалю Atlas Weekend хедлайнер... не зовсім фестивальний. Треба зізнатися – Сердючка йде за милу душу на день народження, сімейне застілля, весілля. Уявити "Головну Зірку України" на сцені, де за кілька днів гратиме "The Prodigy" було складно. Та, як виявилося, місце і формат зовсім не має значення. Вєрка Сердючка фестиваль перетворила на велике багатотисячне весілля, де уся аудиторія – родичі, а у центрі уваги – шалений тамада. Так збадьорити публіку ще треба вміти, і тут Сердючці немає рівних.

Читайте також: Гучно, масштабно, несподівано та різноманітно: що цікавого придумали організатори Atlas Weekend

Співали хіти десятирічної давнини не тільки ті, кому за 30, а й школярі. (Невже слухають в плеєрах "Чіта дріта"?). Сміливо можна сказати, що Андрій Данилко із залізничної провідниці створив культового персонажа, про існування якого своїм дітям та внукам буде розповідати ще не одне покоління.