Про це у прямому ефірі розповів журналіст 24 каналу Єгор Скоріна.

Читайте також: Отруєння "Новачком": МЗС Росії винесло нові звинувачення Британії

"Я нещодавно сам куштував шаурму. Але моя професія вносить корективи в життя, адже останні два дні я готував матеріали щодо отруєння шаурмою у Києві. І кожної миті в голові я собі повторював: я більше не буду цього їсти", – розповів журналіст.

За його словами, йому огидно згадувати руки, які він бачив у декількох шаурменів. Вони були брудні, адже у "коробках" в яких вони працюють, немає навіть рукомийнику. Так, деякі працівники роблять шаурму у рукавичках, але і в них процес виглядає неестетично і гидко.

"Працівникам дуже спекотно у цих "коробках", тому постійно відчиняють двері та вікна. Я особисто бачив декілька мух, які були на м'ясі", – зазначив Скоріна.