Як відомо, Нетта Барзілай стала одним із хедлайнерів щорічного фестивалю Atlas Weekend, який проводиться на території Експоцентру України. Там артистка запалила із новими хітами, зокрема, з піснею Bassa Sababa, кліп до якої знімали у Києві.

Читайте також: Нетта Барзілай запалила яскравим виступом у фіналі "Голос. Діти": відео

На сцену запальна артистка вийшла у стильному міні-вбранні, в якому не відмовлялась від танців. Пісні Нетти Барзілай залюбки підспівували сотні українців, а сама ізраїльська зірка залишилась в захваті від перфоменсу та від Києва. На своїй офіційній сторінці в Instagram переможниця Євробачення-2019 поділилась враженнями від поїздки.

Україно, ти обійняла мене так міцно, що я захотіла залишитися тут назавжди! Дякую за дивовижний досвід, Atlas. Не можу дочекатися, щоб повернутися! Я люблю тебе, Atlas Weekend,
– написала Нетта Барзілай, додавши ефектне відео зі свого виступу.

За кілька днів перебування у Києві запальна артистка встигла не тільки поставати перед камерою та давати численні інтерв'ю, але й відпочивати з українськими знаменитостями. Так, у мережі з'явились спільні фото Нетти з Джамалою, Олександрою Заріцькою з гурту Kazka, Катериною Осадчою, YUKO та Melovin. Ймовірно, саме вони допомогли ізраїльській співачці весело проводити час у Києві.

Це дівчина-вогонь. Її енергії вистачить ще не на один планетарний конкурс,
– поділилась враженнями Катя Осадча.