Впродовж року патрульні з'явились у 32 містах. Тепер в Україні 150 тисяч поліцейських. В Міністерстві внутрішніх справ такими темпами задоволені, адже за рік вони встигли більше, аніж планували.

Голова національної поліції України Хатія Деканоїдзе розповіла, що зміни ще не завершені, проте поліції вдалося завоювати довіру українців, а це головне. Однак за рік виросла і статистика злочинності, бо тепер українці більш уважні до всього, що відбувається навколо.

Там, де люди раніше не думали заявляти, то сьогодні звертаються,
— заявив радник радник Міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

Найсексуальніша полісменка України Людмила Мілевич прокинулась знаменитою після першого ж чергування. Фото із соцмереж поліцейської швидко поширились мережею та стали справжньою сенсацією. Мілевич зізналась, що популярність тепер допомагає їй в роботі та заявила, що покидати роботу через скандали в Інтернеті не збирається.

Я прокинула вранці від того, що в моєму телефоні була велика кількість повідомлень. Усі мої друзі підтримали мене і це було дуже приємно,
— розповіла поліцейська Людмила Мілевич.

Читайте також: Скільки заробляє нова поліція (Інфографіка)

Найгучнішим скандалом року за участю поліцейських була історія Сергія Олійника. Під час гонитви за порушниками, які були в стані наркотичного сп'яніння, полісмен вистрілив з бойової зброї і вбив пасажира машини, яку переслідував. Зараз Олійник знаходиться під слідством і своєї вини не визнає.

Читайте також: Як нова поліція "крокує" Україною — інфографіка

Експерти, які відбирали київських поліцейських впевнені, що на одному запалі патрульних МВС не реформуєш. Адже поліція потребує серйозних реформ та кращої технічної підтримки.