До аеропорту "Бориспіль" підтримати та привітати українських спортсменів прийшла неймовірна кількість людей, передає кореспондентка 24 Каналу у прямому ефірі. Це і військовослужбовці, і друзі, і побратими, і рідні.

Читайте також: Україну шаленими оплесками зустріли на "Іграх нескорених": красномовні відео

"Це непересічна подія. Наша країна вперше бере участь у цих міжнародних змаганнях. Це змагання для тих, хто захищає свою батьківщину. Уже бере гордість за цих людей. Навіть не вистачає слів, бо я за них дуже рада", – сказала вболівальниця Юлія Логвиненко.

Група підтримки співає українських пісень, грає військовий оркестр. Святкову атмосферу доповнюють безліч плакатів та повітряних кульок в руках людей.

Це більше, ніж наші друзі і знайомі. Це наші побратими! Це ті, хто воював і відстоював незалежність нашої батьківщини. І дуже приємно, що цю перемогу вони здобули під мирним небом. Ось що головне. Ми пишаємось ними,
– привітав українську збірну демобілізований боєць Моісей.

Додамо, що за тиждень змагань наша збірна здобула 14 медалей, 8 з яких золоті, 3 срібні та 3 бронзових. Найкращий результат показав Павло Бугаєвський. Він виборов 4 золотих медалі.