Про це повідомляє кореспондент 24 Каналу.

Однак 15 листопада на комітеті не змогли затвердити правки до однієї зі статей, яка стосується застосовування і прав військових. Через це цей закон у другому читанні ухвалять у грудні.

Читайте також: Чому у депутатів досі триває боротьба за зняття недоторканності

На засіданні депутати мають завершити голосування по всім законопроектам, які стояли в порядку денному у середу, 15 листопада, коли не було голосів. Однак Голова ВР Андрій Парубій відмовився закривати засідання. Депутати так і не проголосували за жодний законопроект.

Нардепи мають ухвалити ратифікацію угоди із Нідерландами щодо розслідування МН17. Ще за один законопроект планують проголосувати, який стосується парламентської реформи, – кількість комітетів ВР. Порядок денний містить 4 альтернативні законопроекти про Кредитний реєстр Нацбанку. У повторному першому читанні нардепи розглянуть проект закону про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність.

Окрім того, у Верховній Раді проголосують за дострокове позбавлення депутатського мандату нардепа від "Самопомочі" Олени Бабак та позафракційного Вячеслава Константіновського.

До слова, законопроект щодо реінтеграції окупованих територій Сходу України отримав важливі доповнення. Зокрема, тепер тут можна побачити положення щодо окупації Криму та зобов'язання Росії повністю забезпечувати ці території.