Спершу з Дмитром Тимчуком прощатимуться у Києві. Захід розпочнеться о 10:00 у Будинку офіцерів, що розташовується на вулиці Грушевського, 30.

Зверніть увагу! Загинув нардеп Дмитро Тимчук: все, що відомо про смерть політика

Дмитро, Тимчук, народний фронт, церемонія прощання, похорон, Київ, Бердичів
Де прощатимуться з Дмитром Тимчуком

Потім тіло парламентаря перевезуть до Бердичева на Житомирщині. Саме тут Дмитро Тимчук провів юність. Народився він у російській Читі, а потім переїхав до Східної Німеччини, де його батько проходив службу у складі радянських військ.

У Бердичеві власне й відбудеться похорон Дмитра Тимчука. Це підтвердили у Бердичівській міськраді, однак, коли розпочнеться траурна процесія, поки невідомо. Журналісти 24 каналу з’ясовують вищезазначену інформацію.

Дмитра Тимчука знайшли застреленим у його власній квартирі у Києві вранці 19 червня. У нардепа було вогнепальне поранення голови. Відповідно до попередньої версії слідства, він застрелився вдома, коли чистив нагородну зброю.

Що про нього відомо: Загинув Дмитро Тимчук: біографія депутата та яким він був

Зрештою слідчі розглядали три версії загибелі парламентаря – вбивство, самогубство або необережне поводження зі зброєю. Крім того, за фактом трагедії правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство". Згодом у прокуратурі заявили, що самогубство – основа версія.

На жаль, загадкові смерті українських політиків трапляються не вперше. Детальніше про інші подібні інциденти – у нашому матеіралі.