Станція метро "Олімпійська" не працює на вхід та вихід, станція "Палац спорту" – на вихід, а станція "Льва Толстого" – на вхід, повідомляє прес-служба поліції Києва.

Читайте також: Дебати між Зеленським та Порошенком: що відомо

Такі обмеження діятимуть до закінчення запланованих заходів на НСК "Олімпійський". Окрім того, перекрили і найближчі до стадіону вулиці.

Зокрема, транспорт не проїде по вулиці Великій Васильківській від Ділової до Саксаганського. Там встановили такі ж рамки посеред вулиці, як під час фіналу Ліги чемпіонів.


У Києві закрли 3 станції метро/ Фото 24 канал

Де рух транспорту буде ускладнений:

  • Троїцька площа;
  • площа біля квиткових кас "Палацу Спорту";
  • вулиця Еспланадна(від перехрестя з вулицею Басейною до вулиці Саксаганського);
  • вулиця Саксаганського (від перехрестя з вулицею Еспланадною до перехрестя з вулицею Шота Руставелі);
  • вулиця Жилянська(від перехрестя з вулицею Великою Васильківською до перехрестя з вулицею Шота Руставелі);
  • вулиця Шота Руставелі (від перехрестя з вулицею Жилянською до перехрестя з вулицею Саксаганського);
  • провулок Госпітальний (від НСК "Олімпійський" до провулку Лабораторного);
  • вулиця Ділова (від перехрестя з вулицею Великою Васильківською до перехрестя з вулицею В.Тютюнника);
  • вулиця В.Тютюнника (від перехрестя з вулицею Ділова до перехрестя з вулицею І.Федорова).

Найбільш завантаженим традиційно є центр столиці. Тут автомобілі стоять майже без руху в районі станцій метро "Олімпійська", "Площа Льва Толстого", "Палац України", "Печерська", "Театральна", "Дружби народів", "Кловська".


Затори у Києві/ Скріншот Google Maps

Окрім того, затори утворились біля станції метро "Шулявська" і тягнуться по проспекту Перемоги майже до площі "Берестейської".


Де у Києві важко проїхати/ Скріншот Google Maps


Затори поблизу НСК "Олімпійський"/ Скріншот Google Maps

Також складна транспортна ситуація спостерігалась і на під’їздах до Києва. За словами першого заступника міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, це можна пояснити тим, що люди на дебати їдуть з усієї України.

Крім того, у МВС нагадали, що на НСК "Олімпійський" вони очікують близько 60 тисяч осіб. Безпеку заходу забезпечуватимуть 10 тисяч правоохоронців. Правоохоронці підкреслюють, що на подію не можна приносити зброю, газові балончики, фаєри, петарди, їжу, алкоголь та інші напої, політичну символіку та домашніх тварин.

Коли стартують дебати між Порошенком і Зеленським?Дебати розпочнуться на стадіоні "Олімпійський" у Києві 19 квітня о 19:00. Проте людей почнуть впускати на стадіон раніше – з 16:00. Для входу на стадіон треба мати роздруковані квитки-запрошення та документи, що засвідчують особу. Після дискусії на стадіоні Порошенко вирушить на теледебати на Суспільне, які стартують о 21:00. Зеленського там не буде.