Про це повідомляє прес-служба КМДА.

За даними прес-служби, відповідне розпорядження прийнято відповідно до листів НУ Нацполіції у м. Києві та Управління держохорони від 18 листопада у зв’язку з великою кількістю заяв, поданих на проведення масових акцій.

Зокрема, 21 листопада з 6:00 до закінчення заходів буде перекрито рух транспорту на вул. Хрещатик (на відрізку від вул. Б. Хмельницького до буд. № 3 на вул. Хрещатик), вул. Михайлівській (на відрізку від вул. Хрещатик до перетину з вул. Костьольною), вул. Архітектора Городецького, вул. Ольгинській та вул. Інститутській (на відрізку від алеї Героїв Небесної сотні до буд. № 13/14 на вул. Інститутській).

Окрім того, з 6:00 і до закінчення заходів у встановленому порядку буде здійснено тимчасове обмеження або заборона руху транспорту на вул. Лаврській (на відрізку від площі Слави до вул. Цитадельної), вул. Цитадельній (на відрізку від вул. Лаврської до вул. Лейпцизької), пров. Лаврському, вул. Банковій (на відрізку від вул. Інститутської до вул. Круглоуніверситетської), вул. Круглоуніверситетській (на відрізку від буд. № 11/19 на вул. Круглоуніверситетській до вул. Лютеранської), вул. Лютеранській (на відрізку від вул. Круглоуніверситетської до вул. Заньковецької), вул. Заньковецькій (на відрізку від вул. Лютеранської до вул. Архітектора Городецького), вул. Інститутській (на відрізку від вул. Садової до вул. Шовковичної), вул. М. Грушевського (від вул. Садової до пров. Кріпосного).

Читайте також: У День пам’яті жертв ДТП поліція закликала водіїв ввімкнути фари

Департамент транспортної інфраструктури КМДА внесе відповідні зміни у роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування, шлях слідування яких проходить вулицями, де діятимуть обмеження.

Детальну інформацію щодо маршрутів громадського транспорту буде оприлюднено додатково.

Крім того, у зв’язку з запланованими заходами до третьої річниці Революції гідності 21 листопада можливі зміни в роботі станцій київського метрополітену.

Зокрема, для уникнення скупчення людей, заплановано закриття входу та виходу зі станції метро "Хрещатик" до вул. Інститутська.