Про це у Facebook написала речниця поліції Києва Оксана Блищик.

Згідно з повідомленням, на спецлінію 102 надійшов виклик про незаконну порубку лісу на вулиці Дніпроводській. Прибувши на місце, поліцейські почали розбиратися з учасниками конфлікту. Тим часом водій вантажівки сів за кермо "та з хуліганських спонукань почав наїжджати на припарковані на узбіччі автомобілі".

Читайте також: Сутички та наїзд на натовп сталися під Кабміном у Києві

У результаті він пошкодив чотири автомобіля та продовжив рух у бік натовпу громадян. Аби зупинити автомобіль, поліцейські були змушені застосувати табельну зброю для його пошкодження, після чого затримали правопорушника,
– мовиться у повідомленні.

В поліції також підтвердили інформацію про те, що до моменту прибуття патрульних зі сторони лісорубів пролунало кілька пострілів, попередньо, з травматичної зброї.

"Особи учасників події встановлені. На цей час правоохоронці відбирають пояснення у всіх осіб, причетних до конфлікту", – зазначили в поліції.

Подія належним чином зареєстрована в Оболонському управлінні поліції. Вирішується питання про надання події правової кваліфікації та внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нагадаємо, в неділю, 9 липня, в Оболонському районі Києва спалахнула сутичка між місцевими жителями та особами, які вирубували ліс поблизу житлових будинків. Трапилося це у селищі Дніпровська водна станція (Водогін).