В компанії вирішили виплатити фінансову допомогу родинам постраждалих. Про це йдеться на сайті Укрзалізниці.

Варте уваги Струсонуло страшно: з'явилось відео моменту вибуху будинку на Позняках

Наразі 11 особам компанія надала для тимчасового проживання кімнати відпочинку в сервісному центрі станції "Київ-Пасажирський".

Надалі родинам залізничників, які постраждали внаслідок вибуху в житловому будинку, Укрзалізниця надасть тимчасове житло та компенсує витрати на його оренду.

Також компанія розгляне питання надання одноразової цільової фінансової допомоги 11 родинам, які постраждали внаслідок вибуху. Розмір допомоги становитиме від 100 тисяч до 500 тисяч гривень на одну родину.

Витрати на організацію поховань загиблих працівників теж візьме на себе Укрзалізниця.

Вибух будинку на Позняках: головне

  • Вранці в неділю, 21 червня, на вулиці Крушельницької у Києві стався потужний вибух у багатоповерхівці. Внаслідок цього були знищені квартири від четвертого по восьмий поверх.
  • Загинули п'ятеро осіб – дві жінки та три чоловіки. Троє загиблих виявилися родиною – батько, матір та син. В живих залишилася їх донька, яка в цей час перебувала у ванній кімнаті. Батько працював на залізниці.
  • Ймовірною причиною вибуху називають витік газу.
  • Секцію багатоповерхівки, же стався вибух, відновлювати не будуть. Її знесуть. Там було 40 квартир. Влада пообіцяла надати житло взамін.