Про це повідомляє видання "Обозреватель" з посиланням на наближене до оточення Беляєвої джерело, що побажало залишитися невідомим.

Читайте також: Ані Лорак заінтригувала знімком з незнайомцем

Джерело наголошує, що чоловік Ані Лорак з коханкою винаймають квартиру у престижному районі Києва і проживають разом.

Крім цього, зазначається, що стосунки Мурата і Яни розвивалися значно раніше. Вони познайомилися в нічному клубі, де часто відпочивали в компанії спільних друзів. Згодом вони почали проявляти один до одного очевидні знаки симпатії. Ймовірно, ініціатором відносин був сам Налчаджіолу.

Також знайома Бєляєвої розповіла, що вона далеко не єдина пасія турка.

"Він постійно тусувався в цьому клубі з дівчатами. У нього їх завжди було багато. І навіть зараз Яна не єдина", – пише видання.

Нагадаємо, що чоловіка Ані Лорак Мурата помітили у Києві в караоке-клубі з незнайомою брюнеткою. Він ніжно погладжував супутницю по стегні та обіймав за талію, що вдалось зафіксувати очевидцям. Згодом ЗМІ довідались, що бізнесмен був в компанії Яни Беляєвої. Дівчина під час конкурсу "Міс Україна Всесвіт" зізналась, що має тільки дружні стосунки з Муратом.

Зраду чоловіка Ані Лорак вирішив прокоментувати її батько Мирослав Куєк. Він розповів, що самого відео не бачив, однак вважає, що ЗМІ драматизують у цій ситуації і наголосив, що у них "все нормально". Проте після інциденту Ані Лорак опублікувала фото, на якому видно, що вона вже не носить обручку.