Надвечір 3 грудня у Києві невідомі активісти мішками заблокували територію каналу NewsOne.

Згодом стало відомо, що протестувальниками є члени партії "Братство". За словами активістів, вони мають намір залишатися тут до тих пір, поки власник каналу колишній "регіонал" Євген Мураєв не попросить вибачення перед героями Небесної сотні, натомість лідер "Руху нових сил" Міхеїл Саакашвілі переконує, що наказ блокувати канал дав президент Порошенко.

Читайте також: Одіозний власник NewsOne Мураєв прокоментував блокування каналу

Як повідомляють журналісти телеканалу NewsOne на своєму офіційному сайті, один із правоохоронців, який відмовився називатися, зауважив, оскільки мітингувальники не кидають каміння та не шкодять майно, а також не проникають на територію каналу, їх "пакувати" нема за що.

Також підкреслюється, що поліцейські беруть заяви від представників каналу зі скаргою на блокування входів.

До слова, один із активістів заявив, що акція є символічною. За його словами, є чотири входи, через які можна спокійно зайти та вийти.

Крім того, представники мовника переконують, що на місце акції протестувальники привезли синю бочку з олією та оприлюднили її фото.

NewsOne, протести, Корчинський, Мураєв
Синя бочка з олією під телеканалом NewsOne

Нагадаємо, 4 вересня 2016 року біля будівлі телеканалу "Інтер" у Києві почались акції протесту. Там відбулися сутички, які згодом призвели до підпалу будівлі.

Згодом у ніч проти 22 листопада невідомі знову закидали пляшками із запальною сумішшю будівлю "Інтера".