В Україну Орнелла Муті вирушила зі своєю дочкою, 43-річною Найке Рівеллі. Нові фото зі своєї дороги в українські міста італійки публікують на своїх сторінках в Instagram.

Читайте також: Донька легендарної Орнелли Муті опублікувала повністю оголене фото: 18+

"Київ, ми їдемо!" – заявила Найке.


Найке Рівеллі і Орнелла Муті / Instagram

Орнелла Муті і Найке Рівеллі / Instagram

Після чого у Києві Муті виступила у виставі "Суд над відьмою".

До слова, над постановкою працював італійський режисер Енріко Марія Ламанна. Сюжет заснований на реальних подіях, які відбулися 20 березня 1428 року в італійському місті Тоді, коли будь-яка спроба жінки встати з колін і довести своє право на любов і свободу вибору призводила до фатальних наслідків. Орнелла Муті грає Франческу, яку звинувачують у чаклунстві, а потім збираються стратити.

Дивіться відео з вистави "Суд над відьмою" у Києві:

А вже сьогодні, 2 жовтня, ввечері Орнелла виступає в Одесі в Театрі музкомедії. Так, зірка італійського кіно показала своє фото з трапу літака.

"Летимо до Одеси", – зазначила Муті.


Орнеллі Муті / Instagram

Хто така Орнелла Муті?Це італійська актриса, яка отримала популярність завдяки комедіям "Приборкання норовистого" і "Шалено закоханий" з Адріано Челентано у головних ролях. Цікаво, що у 2011 Орнелла підтвердила, що у неї був зірковий роман з Челентано зі словами: "У акторів це нормально – любов на час фільму".

Відомо, що у неї троє дітей. Першу доньку Найке Рівеллі народила у 19 років і дала дівчинці своє прізвище.