Про це розповів кореспондент 24 каналу у прямому ефірі.

Читайте також: Скандал із багатствами Семочка: що приховують декларації СБУшників

24 канал напередодні повідомляв, що чиновник СБУ володіє елітною нерухомістю в передмісті Києва. За приблизними оцінками, коштує вона щонайменше 8 мільйонів доларів і придбав її чиновник саме під час війни на Донбасі.

Сергій Семочко
Сергій Семочко

До стін Служби безпеки прийшли представники Національного корпусу. Вони принесли депутатське звернення, яке розробив лідер Нацкорпусу Андрій Білецький та депутат з БПП Олег Петренко.

У ньому мітингувальники простять СБУ розібратися, звідки пан Семочко має більше десяти родичів з Російської Федерації, зокрема, звідти його дружина та батько. Зазначимо, що ці люди не просто мають російські паспорти, а й систематично їздять до окупованого Криму.

До мітингувальників вийшов представник СБУ, який прийняв це звернення та пообіцяв протягом 10 днів його розглянути.


Мітинг під СБУ за звільнення Семочка

Варто додати, що у Сергія Семочка як у заступника Служби зовнішньої розвідки є доступ до державної таємниці, тому наразі невідомо, яку інформацію мають у Росії з цього приводу.

Хто такий Сергій Семочко?Працівник СБУ, перший заступник голови Служби зовнішньої розвідки, що був призначений президентом України Петром Порошенком. Нещодавно він потрапив у гучний скандал: журналісти виявили в нього величезні статки, зокрема елітний Land Cruiser, гелікоптер та три будинки під Києвом на 8 мільйонів доларів.