Імідж і наповнення супермаркету BILLA повністю змінилися. Концепція нового магазину здивує не тільки покупців, а й експертів ринку, оскільки вона зовсім не схожа на відомі в Україні формати. Тепер це не просто супермаркет, а галерея сучасного мистецтва, майданчик для дитячих ігор і затишна домашня кухня. Купувати в BILLA стало комфортніше.

Змінився інтер'єр приміщення, а сам магазин став більш функціональним, тепер відділи розташовані таким способом, що в них легко орієнтуватися усім гостям. Також розширився асортимент самих ключових категорій, таких як: пекарня, м'ясний та сирні відділи, делікатесна вітрина та імпортні продукти.

У супермаркеті відкрилася власна пекарня, асортимент якої нараховує більше 120 найменувань. Навіть самий вибагливий покупець знайде саме свій продукт серед запропонованого достатку виробів, приготованих з різних сортів пшениці. Задоволеними залишаться як гурмани, так і ті, хто уважно стежить за своїм раціоном. Родзинкою пекарні є тандир і свіжоприготований лаваш за секретним рецептом BILLA.

Щоб задовольнити найтонші запити, в супермаркеті відкрилася коптильня і гриль, де готують різні види м'яса, риби та овочів. Наявність такого відділу дозволяє контролювати якість продукції і гарантує їх свіжість. Є стійка зі свіжими суперфудами (фреші, смузі).

На особливу увагу заслуговує відділ овочів і фруктів, який є візитною карткою мережі завдяки широкому асортименту від українських виробників.

Для тих, хто хоче заощадити свій час на приготуванні, в магазині є вже готова піца 6 видів під замовлення. Також, щодня в супермаркеті готують велику кількість сендвічів на чіабатті за італійським рецептом на будь-який смак: вегетаріанські, з рибою або м'ясом. Для найвибагливіших покупців BILLA є можливість замовити бутерброд за своїм власним рецептом.

Найменші гості BILLA тепер із задоволенням будуть ходити з батьками, а для самих батьків не буде проблемним питання чим же зайняти дітей в настільки нецікавих для них походах за покупками. Адже саме для діток в магазині передбачені багато інтерактивних зон роботизований кухар і дерево, яке говорить, кактус з віртуальною реальністю, куточок з тваринами та фотозони. Також в супермаркеті працює дитяча кухня, де, правильно вгадавши всі страви в додатку, кожен з маленьких відвідувачів отримає в подарунок унікальну розмальовку, розроблену спеціально з Zhe Vasylieva Illustration.

Похід по супермаркету з дитиною тепер стане набагато веселішим, адже дитина може відчути себе дорослою, збираючи покупки в дитячий візок і упаковуючи їх на дитячій касі.

Приходьте в BILLA та оцініть новий формат!