Таку інформацію адвокат потерпілої Євген Мельниченко отримав від одного із працівників Кагарлицького відділення поліції. Про це він написав на своїй фейсбук-сторінці.

Зверніть увагу У Кагарлику скоротили штат райвідділку поліції

Адвокат пояснив: коли перебував під відділком, до нього підійшов черговий поліцейський, аби перевірити, що за машина стоїть під будівлею. Чоловік, який працює в поліції Кагарлика вже 19 років, розповів, що у день скоєння злочину був у відпустці.

За його словами, підозрювані у зґвалтуванні 25-річної жінки під час служби "варилися собі самі окремо". Поліцейський впевнений, що його колишні співробітники повинні бути покарані.

Відділення поліції в Кагарлику перетворилося в місце заслання для сумнівних поліцейських, якими "розбавляли" місцевих. Каже, що ніколи б не вчинив такого і в щоці від скоєного "колегами",
– додав Мельниченко.

А також зазначив: наразі його співрозмовник чекає переатестації, а поки, попри все, вірить в те, що поліція буде місцем гордості, а не місцем недовіри та невизначеності.

Зґвалтування у Кагарлику: основне

  • 25 травня стало відомо, що 2 правоохоронців побили та зґвалтували 26-річну жінку у поліцейському відділку в Кагарлику. Її викликали на допит в поліцію як свідка, однак згодом почали бити, катувати і ґвалтували.
  • Поліцейських затримали вранці 25 травня – це 35-літній начальник сектору кримінальної поліції Микола Кузів та 29-річний оперуповноважений Сергій Сулима. Їх одразу звільнили з правоохоронних органів.
  • 26 травня обом підозрюваним обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави. Підозрювані своєї провини не визнають. Через цей інцидент у Раді почали збирати голоси за відставку очільника МВС Арсена Авакова.