Зміни в житті Нелі Погребицької після зґвалтування

Про це розповіла відома телеведуча та громадська діячка Маша Єфросиніна. На початку липн вона оголосила, що бере під опіку Нелі та висвітлюватиме її історію в публічному просторі. Ділиться усім Єфросиніна в інстаграмі.

Важливо Є вже 4 потерпілих від ґвалтівників в Кагарлику, – адвокатка

За словами ведучої, зараз за цією справою тривають експертизи, перехресні допити, детектор брехні. Останній як підозрювана проходить і Неля.

За неї борються адвокати, їй допомагають благодійні фонди, які знайшли їй соціальну квартиру та ліки, прописані через особливості її здоров'я після інциденту. Ми з друзям обстежили її у професіоналів в хорошій клініці, і зараз вона буде приймати терапію,
– зазначила Єфросиніна.

Вона додала, що доньку Нелі фонд "Твоя опора" взяв на додіагностику діагнозу, який дитині поставили кілька років тому.

До теми Тварини не вийдуть на волю: Єфросиніна зробила потужну заяву про зґвалтування в Кагарлику

Основне про зґвалтування в Кагарлику

  • Двоє правоохоронців із Кагарлицького відділку поліції били та ґвалтували 26-річну місцеву мешканку 23 травня. Тоді у відділку поліції був ще один чоловік, якого також побили.
  • Вранці 25 числа 35-річного начальника сектору кримінальної поліції Миколу Кузіва та 29-річного оперуповноваженого Сергія Сулиму затримали.
  • Їх одразу звільнили з правоохоронних органів. Кагарлицьке відділення ліквідували.
  • Обом підозрюваним 26 травня обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави. Вони своєї провини не визнають.
  • ДБР встановило ще двох працівників поліції з кагарлицького відділення, причетних до катувань. Уже 3 липня суд обрав для них запобіжні заходи: одному – цілодобовий домашній арешт, другому – утримання під вартою.