Про це розповіла заступник начальника відділу комунікації поліції в Києві Яна Неруш у ефірі телеканалу "112. Україна".

Читайте також: Помер опальний український мільйонер, що розбагатів на продажі зброї та мав стосунок до Росії

"Сьогодні на вулиці Лаврській Печерського району столиці під час марафону помер чоловік. Вже відомо, що це громадянин 1963 року народження, уродженець Тернопільської області, який брав участь у марафоні. Йому раптово стало зле, він упав!" – підкреслила вона.

За словами речниці столичної поліції, опісля інциденту очевидці викликали на місце медиків і поліцію.

"Медики, які прибули на місце події, констатували смерть чоловіка. Остаточна причина смерті буде відомою після здійснення судово-медичної експертизи. Наразі цю подію зареєстровано з правовою кваліфікацією "раптова смерть", – додала Неруш.

Згодом з’ясувалося, що загиблим виявився директор "Тернопільського м'ясокомбінату" Віктор Малюта.

Сьогодні передчасно пішов із життя директор "Тернопільського м’ясокомбінату" Віктор Малюта. Життєрадісний і завжди усміхнений, професіонал своєї справи. Любив життя та дбав про своє здоров’я. Але сьогодні, під час змагань з бігу у Києві, серце несподівано зупинилося… Висловлюємо співчуття дружині, дітям, братові, рідним та близьким, усім, хто знав нашого Віктора Станіславовича. Нехай Бог прийме його душу у Царство своє,
повідомляється на сайті компанії "Агропродсервіс", до якої структурно входить "Тернопільський м'ясокомбінат".

Малюта, Київ, марафон
Віктор Малюта

Нагадаємо, раніше сайт "24" повідомляв, що 8 жовтня у Києві під час міжнародного Wizz Air Kyiv City Marathon 2017 раптово помер один із його учасників.